Troben els cadàvers d'un matrimoni que podria dur mort des del confinament en Alacant

Els veïns han avisat a la Policia perquè feia molt de temps que no sabien res d'ells i eixia una forta olor de la vivenda
Els cossos han sigut trobats en un edifici de la Colònia Requena | Google Maps

Dos cadàvers han sigut trobats este dimecres en un edifici de la Colònia Requena d'Alacant, concretament en el carrer de la Plata. Els dos cossos es trobaven en dos dormitoris de dos vivendes diferents, però comunicades, en estat avançat de descomposició.

Segons arreplega 'Levante-EMV', es tracta d'un matrimoni d'uns 90 anys, que podria haver mort durant el confinament. És a dir, els cosos podrien estar en els dormitoris des de fa setmanes o, inclús mesos. Pel moment, la Policia no ha trobat cap signe de violència, pel que tot apunta a que els dos haurien mort per causes naturals, encara que això haurà de determinar-ho l'autòpsia.

Els veïns han avisat a la Policia cap a les huit de la vesprada, ja que feia setmanes que no sabien res del matrimoni i eixia una forta olor de la vivenda. Diverses patrulles de la Policia Local i la Policia Nacional, a demés de Bombers del Servici de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS) de l'Ajuntament d'Alacant, s'han desplaçat fins al lloc dels fets. Els efectius han entrat en la casa amb Equips de Protecció Individual (EPI) com a mesura de prevenció davant de la possible presència de coronavirus en la vivenda.

Els veïns asseguren que solien vore més a la dona, que eixia a comprar, mentres que l'home es quedava més en casa a causa dels problemes de mobilitat que patia. Alguns d'ells els portaven menjar o els visitaven per a vore si estaven bé, ja que no coneixien a cap familiar ni persona pròxima, només un xic que els duia la compra.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: Crema una rotonda per un llamp en Algemesí" "Esta matinada: Ferit en una greu caiguda amb patinet elèctric en València"