Una cafeteria d'Alzira tanca el primer dia per l'«incivisme» dels clients

«Estaven amuntonant taules i cadires, sense respectar els dos metres de distància, com si no passara res»
La gerent ha decidit tornar a abaixar la persiana per l'«incivisme» dels clients | Facebook

L'entrada en la fase 1 dels 14 departaments de salut valencians que continuaven fins a este dilluns en la 0, s'ha fet notar en el primer dia d'alleujament del confinament. Entre els nous departaments que ja es troben en la fase 1, està el de la Ribera.

Ha sigut en una localitat d'esta comarca, Alzira, a on la gerent d'una cafeteria ha decidit tornar a abaixar la persiana per l'«incivisme» dels clients. Vero, l'ama d'Ikebana Coffe & Tea, ha decidit tornar a tancar temporalment perquè els seus clients «estaven amuntonant taules i cadires, sense respectar els dos metres de distància, com si no passara res».

Per a la gerent d'esta cafeteria situada en l'avinguda dels Sants Patrons, «la salut és el primer» i la seua intenció és poder tornar a obrir, després de mantindre tancat el seu local durant dos mesos a causa de la crisi sanitària. En tornar, col·locaran un cartell en el que recordaran l'obligatorietat d'esperar a que tot estiga desinfectat abans d'assentar-se i respectar el màxim de 10 persones per taula.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferit conductor en bolcar el seu cotxe en Alzira" "Greu accident de trànsit entre dos camions en l'A-23"