Caiguda massiva en l'escamot en el Tour de França 2021 per la imprudència d'una espectadora

La primera etapa del Tour de França 2021 va ser molt accidentada i va tenir el seu pitjor moment quan restaven poc més de 40 quilòmetres per a la meta.

La primera etapa del Tour de França 2021 va ser molt accidentada i va tenir el seu pitjor moment quan restaven poc més de 40 quilòmetres per a la meta. Una imprudència d'una espectadora que portava una pancarta va costar una caiguda massiva a l'escamot en la qual es van veure involucrats ciclistes com Marc Soler o Tony MartinJasha Sütterlin va ser un dels més perjudicats i va haver d'abandonar.

<

>
Tony Martin (Jumbo-Visma) venia en la part davantera de l'escamot principal i es va ensopegar amb el rètol. L'alemany, que es trobava en els primers llocs del grup va caure i va arribar l'hecatombe, un darrere l'altre van anar caient els ciclistes del grup principal.

<

>
Només uns 20 corredors van aconseguir lliurar la situació, la resta, més de 150 homes van caure.

Un dels corredors que s'ha vist més afectat és l'espanyol Marc Soler (Movistar), que s'ha danyat la monyica encara que ha pogut seguir l'etapa. Pitjor sort ha sofert l'alemany Jasha Sutterling (Team DSM), que s'ha vist obligat a abandonar la carrera.

<

>
Varis, entre ells Martin, van quedar bastant colpejats.

<

>

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor un ciclista en sofrir una aturada cardíaca en una ruta a Crevillent" "Ataquen l'helicòpter en el qual viatjaven el president Duc i ministres"