Una càmera de trànsit identifica l'autor d'un atropellament en Alcoi

L'home es va donar a la fugida deixant a la víctima en terra
El conductor es va donar a la fugida | Pixabay

La Policia Local d'Alcoi, en l'Alcoià (Alacant), ha identificat i investiga a un home com a conductor causant d'un atropellament, qui es va donar a la fugida del lloc de l'accident, deixant al vianant greument ferit.

La identificació del cotxe ha sigut possible després d'una minuciosa investigació per part de l'Equip d'Atestats i Informes de la Policia Local d'Alcoi, sent determinant per a això la informació obtinguda de les càmeres de seguretat de la Caserna de la Guàrdia Civil i les càmeres de control municipal de trànsit que disposa l'Ajuntament d'Alcoi.

Els fets van passar el dilluns passat, 3 d'agost, cap a les 08.30 hores del matí, entre el carrer de Juan Gil Albert i el carrer de Mossèn Vicent Albors, a on es va produir l'atropellament d'un vianant que creuava el pas per un cotxe, que seguidament va abandonar el lloc de l'accident evitant ser identificat. El vianant, a conseqüència d'este accident, patix lesions de gravetat, estant hospitalitzat.

L'home estava en Cocentaina

Esta persona ha sigut localitzada després d'un operatiu de busca, en la que ha participat també la Policia Local de Cocentaina, en el Comtat (Alacant), ja que esta persona es refugiava en una segona residència rural d'esta localitat.

Al presumpte responsable se li investiga diferents delictes relacionats amb el trànsit, destacant un presumpte delicte per abandó del lloc de l'accident, sent posats en coneixement de l'Autoritat Judicial.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Dos chicos, uno de ellos menor, roban a la gente en una conocida playa de Alacant" "Rescatada una dona en una platja d'Alacant"