Carla Goyanes, Rosario Nadal i Eugenia Martínez d'Irujo, entre les candidates possibles a ser la filla secreta del rei Juan Carlos

Les cinc semblen concordar amb la descripció donada per la periodista Pilar Eyre
El rei Juan Carlos I | DiariodeEspaña.com

  

«Tu creus que té tres fills el Rei, no? Són Felip, Cristina i Elena. Doncs potser no són solament tres

  

  

  

  

  

  

Mancant noms, uns altres fins i tot s'han aventurat a barrejar les possibles candidates, que han de complir els següents requisits

 

Rosario Nadal en un esdeveniment a Madrid | DiariodeEspaña.com

 

Rosario Nadal

La possibilitat que Rosario Nadal siga filla del rei Juan Carlos es deu a les llargues temporades que el monarca ha passat a Mallorca. La mare de Rosario Nadal, que fóra esposa del príncep Kyril de Bulgària, és una mallorquina anònima que hauria pogut tenir una aventura amb el monarca. De fet, el seu matrimoni amb el príncep podria haver estat influït pel rei emèrit.

Un altre detall com menys cridaner és la seua semblança física amb la infanta Cristina, amb qui a més compartix una estreta amistat. Pel que sembla, va ser la padrina del seu matrimoni a Mallorca i en més d'una ocasió han compartit vacances en l'illa. Quan el cas 'Nóos' va eixir a llum, Rosario va ser una de les primeres a defensar a la infanta.

Eugenia Martínez d'Irujo | Cedida

 

Eugenia Martínez d'Irujo


El seu nom és el primer que ve a la ment quan es parla de personatges aristòcrates i que hagen sigut portades de revista. Si bé Eugenia compartix un gran semblant físic amb la seua mare, també hi ha a qui certs trets li recorden als de l'emèrit rei.

A més, l'amistat que el rei emèrit i la duquessa d'Alba van mantenir durant anys ha sigut el detall que ha fet saltar les alarmes. Molt emocionat durant el funeral de la duquessa, don Joan Carlos es va mostrar d'allò més afectuós i atent amb ella.

Carla Goyanes en un esdeveniment públic | DiariodeEspaña.com

 

Carla Goyanes

La seua afició a la moda l'ha situat en el punt de mira després que la periodista Beatriz Cortázar revelara en 'El programa de Ana Rosa' que esta precisament seria una de les aficions de la filla secreta del rei. Haurà tingut el rei Juan Carlos una aventura amb la famosa Cari Lapique?

D'altra banda, Froilán, fill de la infanta Elena, manté una estreta relació amb la més xicoteta de la família Lapique, Almudena.

Simoneta Gómez-Acebo

La filla de la infanta Pilar ha sigut assenyalada com a possible candidata a ser en realitat filla del rei, ja que donada la falta de descendència femenina de la seua germana, alguns mitjans han vist possible que el monarca li demanara que es quedara amb ella: a més de tenir-la a prop, no alçaria sospites. D'altra banda, té una semblança física més que raonable i els seus trets recorden als del rei Juan Carlos.

Simoneta Gómez-Acebo | DiariodeEspaña.com

 

María Zurita 

La neboda del rei emèrit també ha sigut assenyalada com a possible filla secreta gràcies a una raó similar a la de Simoneta. Filla de la infanta Margarita, als seus 42 anys es convertirà en mare soltera i li donarà el primer nét a la germana del rei.

D'esta manera, María Zurita estaria fent-se passar per neboda quan en realitat seria la seua filla. No obstant això, esta opció ha sigut ja descartada per la mateixa Pilar Eyre després d'una entrevista concedida a 'En Blau'.

María Zurita de Borbón. | Cedida

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"VÍDEO DURÍSSIM: Grava sense saber-ho la mort del seu marit" "Un Guàrdia Civil podria quedar inhabilitat per fer esta acció imprudent a València"