INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

Cesc Fàbregas i Daniella Semaan, promesos

L'esportista ha publicat la notícia a les seues xarxes socials

Després de sis anys de la seua relació, el futbolista Cesc Fàbregas ha decidit fer un pas endavant i li ha demanat matrimoni a la model, Daniella Seeman, la seua actual parella i mare dels seus tres fills. La imatge que l'esportista ha publicat al seu perfil d'Instagram té més de 50.000 'M'agrada'.

 

En este sentit, la model libanesa i l'exblaugrana compleixen els desitjos de tots aquells que especulaven d'una possible boda entre tots dos. Ara, amb una simple imatge de les seues mans, on ix l'anell de la promesa de Fàbregas, ja s'han confirmat tots els rumors del matrimoni d'aquesta mediàtica parella. «Per bé o per mal», així ho ha explicat en un comentari que acompanya la imatge del seu compromís. 

Cesc Fàbregas amb la seva parella. | Instagram

 

La seua relació va començar al 2011

Cesc i Daniella van començar al 2011, ara fa sis anys, just després que la model acabés la seva relació sentimental amb el pare dels dos primers fills de la model. Segons informa 'Lecturas', poques persones van apostar que arribarien tan lluny. Davant les atònites mirades de tots aquells crítics de la seva relació, faran el pas de donar-se el 'Sí, vull'.

 

 

Tres fills en comú

Actualment la parella ja té tres fills en comú. En complir dos anys del seu amor, Lia va venir al món –ara té set anys—. Poc després, l'any 2015, van tenir una altra filla, Capri Fàbregas, i just aquest 2017 va nàixer el primer fill de la parella, Leonardo. Actualment, la model libanesa té cinc fills.

I com serà la cerimònia?

Després de desvelar el seu compromís, poc se sap sobre els detalls de la cerimònia del matrimoni. Caldrà esperar per conèixer el lloc i la data de com esta parella es donarà el 'Sí, vull'

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!