'El Chicle' serà investigat per haver violat la seua cunyada quan era menor

L'assassí de Diana Quer torna a instal·lar-se al focus de la polèmica
Imatge d'arxiu de 'El Chicle' | El Español

 

Més de quatre mesos després de confessar l'assassinat de Diana Quer, 'El Chicle' continua al focus de la notícia. Ja des de la presó, ara l'agressor gallec s'haurà d'enfrontar a una segona recerca, després que s'haja reobert el cas sobre la presumpta violació que este va dur a terme sobre la germana de la seua dona, quan esta encara era menor.  

  

  

  

En aquest context, el Tribunal Superior de Xustiza de Galícia, instal·lat al Jutjat d'Instrucció número 2 de Noia, ha optat per reobrir un cas, on la mateixa germana de Rosario Rodríguez havia interposat una denúncia contra 'El Chicle' per haver abusat sexualment d'ella quan encara era menor.

Ara, doncs, la justícia haurà de dictar el seu veredicte. De moment, ja se sap que 'El Chicle', a la presó des que va acceptar haver assassinat la jove Diana Quer, s'haurà d'enfrontar a un delicte contra la llibertat sexual

‘El Chicle’, investigat per violar la seua cunyada

D'esta manera, els fets van tenir lloc quan la germana de Rosario Rodríguez tenia només 16 anys. Aleshores, segons va explicar la jove, 'El Chicle' i ella viatjaven en cotxe fins que l'home va optar per estacionar el seu vehicle en una zona molt poc transitada de Lousame, a La Corunya.

José Enrique Abuín Gey, 'El Chicle' amb la seva dona | Cedida

 

Aleshores, 'El Chicle' va demanar a la seua cunyada que es despullara. Tot seguit, Abuín va efectuar la seua brutalitat violant la dona i dient-li que la mataria si ho explicava a algú. 

Informació suficient per reobrir la recerca

La Fiscalia no ha donat la seua última paraula. En este sentit, l'òrgan judicial ha advertit que els fets no han prescrit encara i expliquen que compten amb informació suficient per reobrir la recerca.

L'assassí confés de Diana Quer, doncs, haurà d'enfrontar-se a una possible condemna per violar a la seua cunyada l'any 2005.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: Imperdonable atac vandàlic a València" "MOLT DUR: Ferit amb cremades després d'intentar apagar un incendi a sa casa"