Ciclista multat per posar un motor i un depòsit a la seua bicicleta en Torrevieja

La sanció ascendix a uns 1.400 euros
Els agents van procedir a la retirada del vehicle i a la seua posterior anàlisi en les instal·lacions de la ITV | Europa Press

Agents de l'Equip d'Atestats de l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil de Torrevieja, en la comarca del Baix Segura (Alacant), han interceptat a un ciclista de 41 anys que tenia acoplat en el quadre de la bicicleta un motor de combustió interna i un depòsit de gasolina ocult baix una samarreta per a passar desapercebut. Per tals fets, l'home s'enfronta a multes de 1.400 euros, a demés de que la causa ha sigut traslladada al jutjat d'Instrucció 1 de Torrevieja.

Els efectius es trobaven en la carretera CV-905, en el seu pas per la localitat, quan van observar com un ciclista es desplaçava, de manera inusual, de pressa i sense pedalar en un tram en pendent, un fet que els va posar en alerta quan van escoltar, a demés, que emetia el so característic d'un motor de baixa cilindrada.

En este moment, quan el ciclista es va adonar de la presència de la Guàrdia Civil, va apagar el motor ràpidament i va començar a pedalar, pel que van procedir a donar-li l'alt, segons ha informat l'institut armat en un comunicat. Una volta van interceptar a este, els efectius van determinar que el manillar estava modificat tant en el puny amb l'acople de l'accelerador com una doble maneta esquerra de fre.

Per tot això, els agents van procedir a la retirada del vehicle i a la seua posterior anàlisi en les instal·lacions de la ITV a fi de conéixer les característiques del mateix per a elaborar el pertinent informe pericial.

Fins a 1.400 euros de multa

El mateix ha indicat que es tractava d'un motor de dos temps alimentat per gasolina amb una cilindrada de 49 centímetres cúbics i que en la seua construcció podria superar els 50 quilòmetres per hora.

Igualment, s'ha esclarit que l'home no tenia llicència i de permís de circulació, pel que s'ha posat el cas en coneixement del Jutjat d'Instrucció núm. 1 de Torrevieja. D'igual forma, en tractar-se d'un vehicle de motor, també se li van formular les corresponents sancions administratives per no tindre matriculació, assegurança i inspecció tècnica.

La Guàrdia Civil ha assenyalat que estes tres sancions poden arribar a suposar un muntant econòmic total de fins a 1.400 euros. Una volta finalitzat el procés de comprovacions de les característiques es va procedir a retornar el vehicle al seu propietari.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Intercepten dos pasteres amb 27 persones en Torrevieja i l'illa de Tabarca" "Un treballador ferit en caure des d'una teulada en Benidoleig"