Tres ciclistes ferits en menys d'una hora en Castelló

Els tres han patit un traumatisme cranioencefàlic
Tres ciclistes han patit accidents en Castelló en menys d'una hora | Pixabay

 

Des del passat 2 de maig, que es permet fer activitat física a l'aire lliure, han sigut molts els accidents en els que s'han vist implicats ciclistes al llarg i ample del territori valencià. Només el primer dia, van resultar ferits sis ciclistes en accidents de trànsit.

 

Este divendres, a última hora de la vesprada, s'han produït fins a tres accidents de ciclistes només en la província de Castelló, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) de la Generalitat Valenciana.

 

Un home inconscient en Almassora

El primer d'ells ha passat a les 20.50 hores, en Almassora, en la comarca de la Plana Alta (Castelló). Fins al lloc dels fets —l'encreuament entre el camí del Reial de Borriol i la rambla de la Vídua—, s'ha desplaçat una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU).

 

En arribar, l'equip mèdic del SAMU s'ha trobat a un home, de 43 anys, tombat en terra inconscient al costat de la seua bicicleta. La víctima ha sigut atesa per un traumatisme cranioencefàlic i, una volta estabilitzada, ha sigut traslladada a l'hospital General Universitari de Castelló.

 

Una dona greu en Vinaròs

Poc després, cap a les nou i quart de la nit, una dona també ha patit un accident amb la seua bicicleta en la rotonda de la carretera nacional N-340 amb l'N-332 a l'altura de Vinaròs, en el Baix Maestrat (Castelló). L'equip mèdic del SAMU que ha acudit fins al punt de l'accident s'ha trobat a la ciclista, de 49 anys, inconscient.

 

La dona ha sigut atesa per un traumatisme cranioencefàlic amb otorràgia i traslladada a l'hospital Comarcal de Vinaròs per a, més tard, ser evacuada a l'hospital General Universitari de Castelló en una ambulància de suport vital avançat.

 

Un ciclista begut en Peníscola

Poc abans de les deu de la nit, a les 21.50 hores, el Punt d'Atenció Continuada de Peníscola, en el Baix Maestrat (Castelló), ha sol·licitat la intervenció del CICU per a assistir a un ciclista ferit. Fins al lloc s'ha desplaçat una ambulància de Suport Vital Bàsic (SVB).

 

L'equip sanitari ha assistit a un home, de 62 anys, per traumatisme cranioencefàlic i intoxicació etílica i l'han traslladat a l'hospital Comarcal de Vinaròs.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!