Sis ciclistes ferits en el territori valencià el primer dia que es pot fer deport

S'han produït sis accidents en sis localitats valencianes
Fins a 5 ciclistes han patit accidents este dissabte en el territori valencià | Agència de la Bicicleta de València

 

Este dissabte, 2 de maig, és el primer dia que es pot eixir a practicar deport després del confinament per la crisi del coronavirus. Entre les 6 i les 10 del matí, franja en la que poden eixir les persones entre els 15 i els 70 anys, a demés d'entre les 20 i les 23 hores, milers de valencians han eixit a córrer, a muntar en bicicleta o a passejar.

 

Esta eixida massiva de persones ha provocat els primers accidents, especialment de ciclistes, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) de la Generalitat. Sis ciclistes han resultat ferits en Castelló, Almussafes, Torrevieja, Vinaròs, Orihuela i Vila-real.

 

Sis accidents en diferents localitats valencianes

En el cas de Castelló, el CICU ha rebut l'avís cap a les huit del matí. Un ciclista, de 66 anys, ha caigut de la bici en una zona de muntanya de la CV-10. Fins al lloc dels fets s'ha desplaçat una ambulància de Suport Vital Bàsic (SVB) i l'equip mèdic ha atés a l'home per contusions en el costat i les lumbars. Després, ha sigut traslladat a l'Hospital General Universitari de Castelló.

 

Cap a les 7.30 hores, un ciclista, de 77 anys, també ha patit una caiguda en Almussafes, en la comarca de la Ribera (València). Una ambulància de SVB i un metge d'Atenció Primària han acudit al lloc de l'accident per a assistir a l'home, que ha sigut traslladat a l'Hospital Universitari de la Ribera d'Alzira per fractura de ròtula.

 

En Torrevieja, en el Baix Segura (Alacant), un altre home, de 71 anys, que anava en bicicleta ha patit un accident en el carrer de Gabriela Mistral. A eixe punt ha acudit una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i l'equip mèdic ha atés al ciclista per policontusions. Després de ser assistit, el ciclista ha sigut traslladat a l'Hospital de Torrevieja.

 

D'altra banda, un xic de 15 anys ha caigut de la bici en l'avinguda de Ruiz Picasso de Vinaròs, en el Baix Maestrat (Castelló). Poc abans de les 9 del matí, el CICU ha rebut l'avís i ha mobilitzat fins al lloc dels fets una ambulància del SAMU i una altra de SVB. El xic no responia i tenia dificultat per a respirar, pel que ha sigut atés per l'equip mèdic per síncope i col·lapse. Una volta estabilitzat, ha sigut traslladat a l'Hospital Comarcal de Vinaròs.

 

En Orihuela, en el Baix Segura (Alacant), un home de 56 anys també ha patit una caiguda mentres anava en bicicleta per l'N-340. Fins al lloc dels fets, cap a les 9 del matí, s'ha desplaçat una ambulància de SVB i l'equip sanitari ha atés a l'home per fractura de clavícula. Més tard, el ciclista ha sigut traslladat a l'Hospital Vega Baja.

 

En Vila-real, en la Plana Baixa (Castelló), un ciclista, de 43 anys, ha xocat contra un cotxe que estava aparcat en el carrer del Pla de l'Arc poc després de les 9 del matí. Una ambulància de SVB s'ha desplaçat fins al lloc dels fets i l'equip sanitari ha assistit al ciclista per policontusions. EL ferit ha sigut traslladat a l'Hospital Universitari de la Plana.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!