El comiat de Christian Gálvez a Jaime en 'Pasapalabra' després de 38 programes

El presentador es va vore obligat a parar el programa per a respondre als crítics en les xarxes socials
Jaime i Antonio en su últim repte | Telecinco

 

Ni més ni menys que 38 programes, açò és el que ha durat Jaime en 'Pasapalabra'. Un dels concursants més duradors de la història del concurs de Telecinco havia de tenir un comiat a l'altura, i açò és el que li ha donat Christian Gálvez en l'últim programa.

El concursant perdia la seua cadira blava enfront d'Antonio en un duel èpic. No han sigut poques les ocasions en la qual algun dels dos ha estat a punt d'emportar-se el pot milionari, que en estos moments ascendix a 1.068.000 euros.

Un comiat a l'altura

En total, Jaime ha acumulat 22.800 euros, una xifra impressionant però lluny dels 105.600 euros que porta bestiars Antonio, el seu gran rival. Jaime Conde, de 26 anys i natural de Huelva, ha demostrat que l'edat no és un problema, i és que ja tenia experiència en altres concursos abans de 'Pasapalabra'.

Moment del comiat a Jaime en 'Pasapalabra' | Telecinco

 

Este dilluns va arribar el dia de dir adéu i Gálvez demanava un càlid aplaudiment per al jove, que ha demostrat ser un gran de la llengua espanyola. El comiat era encara més emotiva considerant que alguns usuaris han acusat al programa de fer trampes el concurs. Gens més lluny de la realitat.

L'adeu després de les crítiques 

«Sempre el guanyador necessita a algú igual de gran que ell i fa gran als dos», assegurava el presentador, que fa uns dies es despatxava a gust amb estes paraules: «Em posicionarà a favor de vosaltres: no hi ha un manual que ens diga com sobreviure a l'èxit o al fracàs en televisió ni en les xarxes socials. Per sobre de tota l'enveja i de tot el rancor, gaudiu».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALERTA: L'Estat Islàmic marca ara estos 2 llocs per atacar durant el Nadal" "El poc conegut germà de Penélope que arrasa on menys t'ho esperes"