Condemnen a un xic a 36 anys de presó per violar a les seues tres nebodes en València

La sentència aprecia que va haver-hi violència, abús de confiança i que les agressions van ser prolongades en el temps
Condemnat per abusar sexualment de les seues nebodes en València | Pixabay

Condemnat a 36 anys de presó per violar a les seues tres nebodes de 8, 9 i 11 anys

L'Audiència Provincial de València ha condemnat a 36 anys de presó a un xic de 22 anys i de nacionalitat equatoriana, per abusar de forma continuada a dos de les seues nebodes, des que estes tenien 6 i 7 anys. D'altra banda, l'ara condemnat va abusar sexualment d'una tercera víctima, en la casa de València a on vivien.

Tal com ha informat el diari 'Mediterráneo', l'agressor sexual aprofitava els moments en els quals els pares de les xiquetes no es trobaven en casa per abusar d'elles. Durant els anys 2017 i 2019 l'autor dels fets sotmetia a la major de les seues nebodes, des que esta tenia a penes set anys, a tocaments i agressions sexuals exercint violència física contra ella i tapant-li la boca per a evitar que cridarà.

A demés, amenaçava a la seua neboda que si li comptava a algú el que feia amb ella no la creurien i li ho faria també a les seues germanes.

Les psicòlogues comprovaren que les xiquetes deien la veritat

Les agressions sexuals es repetiren amb una altra de les seues nebodes, que tenia sis anys. Així mateix, en el cas de la neboda xicoteta també li va fer tocaments, sense arribar a tindre accés carnal amb ella.

Les psicòlogues forenses de l'Institut de Medicina Legal de València van apreciar que les tres germanes no mantenien un mateix discurs, sinó que cadascuna d'elles comptava fets similars amb les seues pròpies paraules. Per este motiu, es va corroborar la veracitat dels seus testimonis.

Ara, la Justícia ha dictaminat que l'oncle de les xiquetes complisca una condemna de quinze anys de presó per cada un dels dos delictes continuats d'agressió sexual a menors, i a sis anys més de presó pel delicte d'abús sexual.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Destapen estafa per venda de cases de morts en Alacant" "Cau una organització criminal dedicada a la venda de droga en Torrent"