Condemnada a tres anys i nou mesos de presó per causar la mort a tres ciclistes

La magistrada li imposa també sis anys de privació del dret a conduir vehicles de motor i ciclomotors


La titular del Jutjat penal número 1 de Gandia ha condemnat a tres anys i nou mesos de presó a una conductora que va atropellar a un grup de ciclistes quan circulava sota els efectes de l'alcohol i les drogues, causant la mort de tres d'ells i lesions a altres tres.

La magistrada ha dictat la fallada ‘in voce’ i l'ha declarat ferma en el transcurs d'una vista celebrada  este dilluns per conformitat de les parts.

L'acusada, M.V.S.V., ha reconegut els fets, succeïts a les 8.30 hores del 7 de maig de 2017, en el punt quilomètric 205,5 de l'N-332, entre Dénia i Oliva.

La conductora circulava en sentit Alacant per esta via sota els efectes de l'alcohol i les substàncies tòxiques que portava ingerint des que va acabar el seu horari laboral, al voltant de la 1.00 hores, fins a almenys les 5 hores de la matinada.

En arribar al punt quilomètric abans citat, va perdre el control del seu vehicle, va envair el carril del sentit contrari de circulació i va atropellar a un grup de ciclistes. Tres d'ells van morir i altres tres van resultar lesionats.

La sentència de conformitat estableix que M.V.S.V. va cometre un delicte contra la seguretat viària i tres delictes d'homicidi per imprudència greu en concurs, tant entre si com amb tres delictes de lesions per imprudència greu.

A més d'acceptar la pena privativa de llibertat, la fallada li imposa sis anys de privació del dret a conduir vehicles de motor i ciclomotors, la qual cosa comporta la pèrdua permanent del permís corresponent.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Es declara un incendi en el Museu de la Setmana Santa d'Orihuela" "Diversos robatoris en una oficina de Correus de la comarca de la Safor"