Condemnen a un home a 11 anys de presó per abusos sexuals continuats a la seua filla menor en València

El condemnat aprofitava que la mare eixia per a sotmetre a la xiqueta quasi diàriament
El pare té que indemnitzar a la víctima amb 50.000 euros | Pixabay

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de València ha condemnat a un home a 11 anys de presó per un delicte continuat d'abús sexual amb accés carnal per sotmetre a la seua filla menor d'edat a tocaments i altres pràctiques de caràcter sexual durant tres anys.

L'home, que no podrà acostar-se ni comunicar-se durant 14 anys amb la víctima, deurà indemnitzar-la amb 50.000 euros pels danys morals que va patir a conseqüència dels fets, ha informat el Tribunal Superior de Justícia Valencià.

A demés, la sentència li inhabilita per a l'exercici de la pàtria potestat de la menor i per a qualsevol professió i ofici, retribuït o no, que comporte contacte amb menors.

La menor patix un trastorn d'estrès posttraumàtic


Els abusos van començar en 2016 quan la xiqueta tenia 11 anys i segons el relat de fets provats que fa la sentència, l'home aprofitava que la mare de la xiqueta eixia a treballar per a portar-la a una habitació i sotmetre-la, pràcticament diàriament, a diferents pràctiques sexuals, al mateix temps que li demanava que no comptarà res a la seua progenitora.

Quan la família es va traslladar a València, l'ara condemnat va continuar abusant de la menor en els diferents domicilis en els que van residir. Davant les sospites, la mare va col·locar una càmera d'enregistrament en la casa que va registrar escenes de tocaments de caràcter sexual entre condemnat i víctima. Per este motiu, la dona va denunciar els fets en una comissaria el 12 de maig de 2019.

La menor patix un trastorn d'estrès posttraumàtic i ha experimentat una greu interferència en el seu desenvolupament a causa dels abusos patits, segons les mateixes fonts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Greu ferit en un accident de moto en Torrechiva" "Agarren a cinc persones en el territori valencià per distribuir pornografia infantil"