Condemnat a un any i mig de presó per difondre imatges i dades íntimes de la seua exdona en un xat d'internet

Va proporcionar dades personals i privades d'ella en un xat de persones aficionades a pràctiques sadomasoquistes anomenada 'Sumisas i mazmorras'

El Jutjat del Penal número 8 de València ha condemnat a un any i mig de presó a un home que es va fer passar per la seua exdona i, a través de tres comptes de correu, va difondre fotografies íntimes de la seua dona. El condemnat va proporcionar dades personals i privades d'ella en un xat de persones aficionades a pràctiques sadomasoquistes anomenada 'Sumisas i mazmorras'. Anteriorment, ja havia sigut condemnat per impagament de pensions i per alçament de béns a tres mesos i un any de presó respectivament.

L'estat psicològic de l'afectada 

El jutge ha considerat provat que l'exdona va estar rebent durant un 'llarg període de temps' correus i telefonades tant al seu número privat com al del treball de persones que s'interessaven pels seus serveis (el seu exmarit l'havia oferit com a submisa), cosa que li va provocar «desassossego, tristesa, frustració i impotència', uns sentiments que continua tenint actualment». 

La sentència 

Així mateix, la jutgessa li imposa la prohibició d'aproximar-se a la seua exdona a 300 metres del seu domicili o lloc de treball durant tres anys i que per via de responsabilitat civil li indemnitze amb 2.000 euros per un delicte contra la integritat moral.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"POLÈMICA: Les radicals paraules d'Ana Rosa sobre els membres de 'La Manada'" "Atenció: Un dels protagonistes de la sèrie 'Stranger Things' estarà a València"