Condemnat un menor per agredir sexualment a la seua educadora en València

Puedes leer esta noticia también en castellano pinchando en el botón 'Leer en español'
Condemnat un menor per agredir sexualment a la seua educadora | Cedida

 

El Jutjat número 1 de Menors de València ha condemnat a un menor, de 17 anys, a catorze mesos d'internament en règim penitenciari semiobert per un delicte d'agressió sexual contra la seua educadora, ja que el xic era resident d'un centre de menors d'acollida. Com que el menor ha reconegut els fets, estarà 10 mesos en internament efectiu i 4 mesos en llibertat vigilada.

 

El Jutjat ha aplicat la pena mínima, ja que el menor no té cap antecedent per cap agressió sexual i va reconéixer els fets durant el juí, a demés de què no va haver cap tocament carnal. La Generalitat Valenciana, com a responsabilitat civil del menor, haurà d'indemnitzar a la víctima amb 1.000 euros, segons informa 'Levante-EMV'. 

 

Els fets van passar en novembre del 2019 quan el menor d'edat d'un centre d'acollida va demanar a l'educadora si podia anar a per una jaqueta a la seua habitació. Ella el va acompanyar fins allí, i una volta dins el xic la va agarrar per damunt dels braços i la va espentar contra la paret. L'educadora va insistir en diferents voltes que parara ja, però el menor no li feia cas i va continuar refregant-se contra ella amb les seues parts íntimes.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!