Condemnat a cinc anys de presó per intentar matar al seu company en una granja de Castelló

L'agressor havia begut i li clavà una navalla
El va agredir amb un pal i una navalla | València Diari

 

La Secció Primera de l'Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a cinc anys de presó per un delicte de temptativa d'homicidi a un home, de 49 anys, que va intentar matar a un company de treball en una granja d'ovelles de Castelló.

 

La sentència, que aprecia la circumstància atenuant d'anar begut, ha sigut dictada després de què el condemnat reconeguera els fets i la Fiscalia i la defensa del condemnat conseguiren un acord de conformitat per a la qualificació del delicte i la imposició de la pena, segons han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

 

La fallada prohibix a l'agressor arrimar-se i comunicar-se amb la víctima per qualsevol mitjà durant un període de tres anys, a comptar després del compliment de la pena de presó.

 

Una discussió en la granja

L'intent d'homicidi es va produir ara fa un any, en abril de 2019, en la granja a on els dos hòmens treballaven, en el camí del Serradal de Castelló, quan van començar a discutir. L'agressor li pegà un colp en l'esquena i en el braç al seu company amb un pal que els dos usaven per a moure el bestiar.

 

A conseqüència dels colps, la víctima va caure a terra, cosa que el condemnat va aprofitar per a amenaçar-lo de mort i clavar-li en el costat una navalla que usaven per a treballar en l'explotació ramadera.

 

La víctima va necessitar assistència hospitalària i quirúrgica. La sentència relata que l'agressor va actuar davall la influència de begudes alcohòliques que van reduir lleument les seues capacitats en el moment dels fets.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!