Condemnat el propietari d'un gimnàs per agredir sexualment a una menor en València

El condemant té 48 anys
Agressió sexual | PIXABAY

 

L'Audiència de València ha condemnat a 7 anys de presó al propietari, de 48 anys, d'un gimnàs d'una localitat valenciana per haver agredit sexualment d'una menor, de 14 anys. A pesar de què l'acusat va declarar durant el juí que era impotent sexualment, el jurat ha desestimat la seua defensa i l'han declarat culpable.

 

Segons informa 'Levante-EMV', el condemnat va portar com a testimoni al seu uròleg, qui va declarar que segons la seua experiència clínica, veia improbable que l'home haguera tingut una erecció durant el període que, presumptament, hauria abusat de la xiqueta. A demés, va afegir que un temps abans l'havia operat d'una infecció en un dels seus testicles i que s'estava medicant.

 

No obstant, el jurat no va tindre en compte la declaració del metge, ja que el mateix uròleg no va poder demostrar que no podia tindre relacions sexuals, només que tenia la convicció però no cap evidència.

 

El condemnat assegura que s'havia enamorat de la menor

Durant el juí, l'agressor va declarar que en tot moment havia mantingut una relació sentimental amb la menor, ja que s'havia enamorat d'ella, però que sempre havia tingut clar a on estaven els límits. Però el jurat no trobava creïble que quedara amb ella sense cap fi sexual.

 

Per això, el tribunal ha condemnat a l'acusat, ja que veuen clarament que les més de quinze relacions sexuals que l'acusat va tindre amb la menor es van fer perquè ell es va aprofitar de la seua posició de superioritat a causa de la gran diferència d'edat entre els dos.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!