Condemnat a sis anys de presó per intentar matar a un home i ferir a un altre en València

Els fets es van produir el 17 d'octubre de 2018 i ara s'ha dictat la sentència

El penat haurà de pagar 8.941 euros a la Conselleria de Sanitat com a responsabilitat civil | Wikipedia

 

La Secci√≥ Quinta de l'Audi√®ncia Provincial de Val√®ncia ha condemnat a cinc anys de pres√≥ per un delicte d'intent d'homicidi i a un any per un delicte de lesions, els dos amb l'atenuant de reparaci√≥ del mal, a un home que va apunyalar a un altre en un parc de Val√®ncia i va ferir a un tercer que va eixir en defensa de la primera v√≠ctima. 

 

A dem√©s, el penat no podr√† arrimar-se ni comunicar-se amb cap dels dos ferits i haur√† de pagar a la Conselleria de Sanitat 8.491 euros com a responsabilitat civil pels tractaments m√®dics i sanitaris que van necessitar els dos perjudicats.

 

 INVITACI√ď: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del Val√®ncia Diari a on comentem entre tots les not√≠cies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i tamb√© vos entretindreu.  FEU CLIC AC√ć, VOS ENCANTAR√Ä!

 

Els fets es van produir cap a les 18.00 hores del 17 d'octubre de 2018 en un parc de Val√®ncia, quan el condemnat i la primera de les v√≠ctimes van comen√ßar una discussi√≥ que va acabar amb una agressi√≥ m√ļtua. 

 

L'agredit va tardar 129 dies en curar-se

L'acusat va abandonar el parc, per√≤ poc despr√©s va buscar al seu rival, que es trobava en un altre jard√≠ de la ciutat, i li va clavar una navalla en el bra√ß. L'agredit va fugir i va demanar ajuda en una botiga de roba, a on va ser sorpr√©s per l'agressor, que el va tornar a apunyalar diferents voltes en la panxa i en el pit. Com a conseq√ľ√®ncia, li va causar ferides que van tardar 129 dies en sanar i que li van deixar cinc cicatrius, una d'elles de 24 cent√≠metres.

 

Mentres era agredit en la botiga, un amic del ferit va intervindre en la seua defensa, per√≤ l'agressor tamb√© li va clavar el ganivet, li va donar colps i li va trencar el nas i un dit de la m√†, entre altres lesions. 

 

La sent√®ncia, que es va dictar despr√©s de qu√® les parts conseguiren un acord de conformitat sobre els fets, la seua qualificaci√≥ jur√≠dica i les penes, √©s ferma i no es pot rec√≥rrer.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!