Condemnen a 22 anys de presó a la viuda Maje i 17 al seu amant per l'assassinat de Patraix

Els dos portaven en presó des del 2018

Imatge d'arxiu de les reixes d'una presó
El crim va ser fa més de 3 anys | Pixabay

L'Audiència Provincial de València ha imposat una condemna de 22 anys de presó per a María Jesús M., Maje, i de 17 per a Salvador R., el seu amant, per l'assassinat d'Antonio Navarro, el marit d'ella en un garatge del barri valencià de Patraix en agost de 2017.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia, el jutge ha aplicat l'agreujant de parentiu en el cas de l'esposa i l'atenuant de col·laboració amb la Justícia en el cas de l'amant. La sentència establix que els dos hauran d'indemnitzar de manera conjunta i solidària a la família de la víctima amb 250.000 euros.

Els dos van ser enjudiciats per un jurat popular, que va dictaminar la seua culpabilitat el passat 30 d'octubre en un veredicte emés per unanimitat. Els acusats porten a la presó des de gener de 2018, quan els investigadors van determinar la seua possible responsabilitat en un succés que inicialment va ser abordat com un robatori.

El crim s'ha jutjat més de tres anys després de l'assassinat d'Antonio Navarro, marit de la processada, quan anava a pujar al cotxe per a acudir a treballar.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari