Un conductor begut entra amb el seu cotxe al passatge de Russafa a València

Es dirigia a una empresa de seguretat preguntant per un vigilant
Una de les entrades al passatge | Google Maps

Insòlit fet el què va ocórrer ahir al voltant de les 18.30 hores en ple centre de València. Al passatge de Russafa, que comunica els carrers Cirilo Amorós i Gran Via Marqués del Túria, així com el carrer Russafa, un home va decidir entrar en este pas per a vianants amb el seu cotxe.

Segons informa Las Provincias, el jove se'n va baixar del seu vehicle i va entrar en una empresa de seguretat per a preguntar per un vigilant d'una discoteca. Davant els símptomes d'embriaguesa que presentava eixe conductor, una treballadora va cridar al 091 i als pocs minuts van acudir dos patrulles de la Policia Nacional i més tard la Policia Local per a realitzar-li la prova d'alcoholèmia.

Duplicava la taxa permesa

A més de ser multat per circular per una zona per a vianants, els resultats de la prova van reflectir que el conductor donava un resultat de 0,55, duplicant així la taxa màxima permesa.

El jove va ser sancionat, després d'haver protagonitzat una escena perillosa en tractar-se d'una zona amb un elevat pas de vianants i vistes les condicions en les quals la persona es trobava conduint el seu cotxe.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: Confirmats els comentaristes de la primera retrasmissió en directe d'À Punt" "ARA MATEIX: Detenen a un home per fer-li esta barbaritat a la seua dona a València"