Confisquen 340 quilos d'aliments en mal estat que anaven a ser distribuïts per Alacant

Tots ells tenien un sobreescalfament de 29ºC
Han confiscat més de 300 quilos | FedePesca

La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant informa que la Policia Local ha confiscat un total de 340 quilos d'aliments ultracongelats, que es trobaven en mal estat en trencar-se la cadena de fred necessària per a la seua conservació quan eren transportats en un camió que va ser interceptat en la plaça de Sèneca.

Segons fonts policials els fets han passat este dilluns, cap a les 12.35 hores, quan els agents de la Unitat de Trànsit i Transports de la Policia van trobar este camió refrigerat que transportava els productes d'alimentació, i en inspeccionar-lo van comprovar que s'havia trencat la cadena de fred.

Davant del greu risc sanitari, tots els aliments han sigut intervinguts després de patir un sobrecalfament de 29 °C, en lloc de -18 °C necessaris per a la seua adequada conservació, una volta comprovat en la inicial inspecció visual dels agents especialitzats en inspecció de Transports.

Els agents per tals fets van estendre acta d'inspecció i van fer el decomís de tota la mercaderia que ha quedat confiscada i posada a la disposició del Servei de Seguretat Alimentària de la Generalitat Valenciana, elaborant un informe per a la preceptiva denúncia i expedient sancionador.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Conduïx borratxo un patinet elèctric en Alacant" "Demanen presó per a uns proxenetes que enganyaven i s'aprofitaven de xiques estrangeres"