Una dona ferida en caure amb el cotxe des d'un pont a les vies del tren en Nules

S'han vist afectats una dotzena de trens de la línia C6
El cotxe va caure del pont i ha dificultat el tràfic ferrioviari | LexTresAbogados

El servici ferroviari entre Castelló i València s'ha vist greument afectat el matí de dimecres entre les localitats de Nules i Moncofa, en la Plana Baixa (Castelló). L'accident s'ha produït en la matinada, al voltant de les 07.10 hores, quan un turisme ha caigut en un pont molt pròxim a l'estació de ferrocarril del municipi de Moncofa

Segons informa el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, una ambulància del Suport Vital Bàsic (SVB) i un metge d'Atenció Primària han atés a la víctima, d'uns 28 anys. La dona ha sigut traslladada al Centre Mèdic de Nules, ja que ha patit una contusió en el braç.

A causa d'este incident, Renfe s'ha vist obligat a establir la circulació ferroviària només en una de les vies. Este fet ha ocasionat cancel·lacions i retards importants en els trens, d'uns 15-30 minuts, tant en els de Rodalia com els de mitja i llarga distància. Concretament, ha afectat una dotzena de trens de la ínia C6 Castelló-València. La incidència ja està resolta i els operaris de manteniment han treballat durant el matí per a restablir la circulació del trànsit ferroviari.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Troben el cadàver d'un home, de 40 anys, mort des de fa una setmana en Torrevieja" "Almenys 6 morts en les Filipines per un nou fort terratrèmol de 6,6"