Castelló patix una onada d'accidents per senglars: 10 en 4 dies

Els municipis afectats han sigut Morella, Traiguera, les Useres, les Coves, la Salzadella i Benafer
Un senglar mort per un atropellament. | ValènciaDiari

Els porcs senglars s'estan convertint en un problema, cada volta més greu, en la província de Castelló, on en els últims dies han ocorregut tota una onada d'incidents en la província.

De fet, en l'última setmana, s'han comptabilitzat fins a 10 accidents en localitats com Morella, Traiguera, les Useres, les Coves, la Salzadella i Benafer, tal com ha informat el periòdic 'Mediterráneo'. 

En la majoria d'estos incidents els cotxes han quedat seriosament danyats, i fins i tot, s'han arribat a produir víctimes. De fet, este mateix octubre, un motorista ha mort després de ser atropellat per un camió, quan intentava esquivar a un d'estos animals que havia accedit a una carretera en l'Alcora, en la comarca de l'Alcalatén (Castelló). 

Encara no es coneixen les dades de 2019, però ja en 2018 es van produir 1.900 sinistres, prop de 100 d'ells amb ferits, per esta causa en el territori valencià. En concret, en València es van donar 833 d'estos accidents, seguit de Castelló, amb quasi 580 col·lisions i finalment Alacant, amb poc més de 500.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Omplin de pintades franquistes la façana de l'església de Sant Nicolau de València" "Un home mata 38 animals i en roba altres 21 en una granja d'Agost"