Crim Moraira: L'assassí confés deixà el cadàver durant 24 hores en la immobiliària

Al dia següent dugué el cos fins al contenidor a on el van trobar
Contenidors a on va ser trobada morta Alina | EFE

Arthur K., l'assassí confés d'Alina Mocanu, la primera víctima de violència de gènere de 2020 en la Comunitat Valenciana, ha afirmat que la va matar el passat dissabte, no diumenge com es pensava en un principi. D'esta manera ho confessava durant l'interrogatori de més de quatre hores d'este dimarts, després d'entregar-se en la caserna de la Guàrdia Civil de Teulada Moraira, en la comarca de la Marina Alta (Alacant).

 

Segons el relat de l'autor dels fets arreplegat per 'Levante-EMV', la parella va eixir a sopar el dissabte per la nit i, més tard, va anar a prendre's una copa. Va ser en eixe moment quan van començar a discutir, perquè Alina li va dir que volia posar fi a la relació de parella que tenien des de feia poc més de dos anys.

 

Degollada en la immobiliària durant 24 hores

Després d'açò, els dos van acudir a la immobiliària, propietat d'Arthur K., a petició d'ell mateix. El que no sabia Alina és que no tornaria a eixir d'allà amb vida. Després de continuar amb la discussió, l'assassí confés agarrà un ganivet i la degollà, pegant-li diferents ganivetades, que Alina intentà evitar sense èxit.

 

Però Arthur K. no va dur el cos directament al contenidor a on va ser trobada este passat dilluns a primera hora del matí, sinó que va deixar el cadàver allà durant 24 hores. Va ser la matinada de dilluns quan va netejar el local per a no deixar rastre, va embolicar el cos d'Alina amb un edredó nòrdic i unes cordes i la va pujar al cotxe sense que ningú el poguera vore.

 

Embolicada en un edredó nòrdic

Després de recórrer dos quilòmetres i mig, des del número 2 del carrer de Madrid a on es troba la immobiliària, fins al contenidor del número 86 del carrer de Móstoles, en la urbanització del Tresor, a on l'autor confés té diferents xalets en venda, la va tirar al contenidor orgànic, amb l'esperança de què no la trobara ningú i acabara en un abocador, i se n'anà a dormir.

 

Però la jugada no li va eixir bé. Només unes hores després, dilluns a les 8 del matí, els operaris del servici de recollida de fem van trobar el cos. Va ser pura casualitat: els operaris van obrir la boca del contenidor per a tirar unes bosses de fem que algú havia deixat fora i es van trobar amb el cos.

 

Col·laborador, però poc afectat

Arthur K. es va mostrar ahir, dimecres, molt col·laborador durant el registre en la seua immobiliària, a on va estar present, encara que també pareixia poc afectat. Serà demà, divendres, quan passe a la disposició del Jutjat de Violència sobre la Dona número 1 de Dénia, a on també va ser jutjat juliol passat per un delicte de maltractament.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!