Una venedora repartix més de 20 milions d'euros amb la data de naixement del seu fill a Barcelona

Valeria ha explicat molt emocionada que l'any 2014 ja va repartir un cinqué premi

Com cada any, els premis del sorteig extraordinari de la Grossa de Nadal ens han deixat històries molt emocionants. Una d'elles té a vore amb el tercer premi, que ha deixat un total de 20,5 milions d'euros a Barcelona. 

Més enllà de la impressionant xifra, els agraciats de ben segur li donaran les gràcies a Valeria, l'administradora de la loteria del centre comercial Diagonal Mar de la capital catalana, que ha venut 41 sèries del 06.914. Un nombre molt especial per a la dona, ja que es tracta de la data de naixement del seu fill. 

Dècims venuts per la finestreta, i també en un bar de Santa Coloma

Segons explica el diari 'La información', Valeria no ha pogut aguantar les seues llàgrimes, i ha explicat que la major part dels dècims s'han venut per la finestreta, però també que alguns els ha repartit un bar del club de futbol Gramenet, un històric equip de Santa Coloma de Gramenet. 

Valeria s'ha mostrat molt emocionada i molt contenta per haver repartit el número que ella mateixa va escollir perquè coincidira amb la data de naixement del seu fill: el sis de setembre del 2014. Es va assabentar del premi, dotat amb un total de 500.000 euros per sèrie, just quan obria l'administració, i s'ha posat molt contenta, intentant, de tant en tant, agafar el telèfon que des de eixe moment no ha deixat de sonar. 

No és la primera vegada que repartix un premi

No es tracta del primer premi que ven esta administració, i és que Valeria ha recordat que en el sorteig extraordinari de Nadal de l'any 2014 ja va vendre un cinquè premi. Ara, molts companys i treballadors del centre comercial s'han apropat a l'administració per celebrar amb ella este desitjat tercer premi. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: Incendi a la Universitat d'Alacant" "ÚLTIMA HORA: La Guàrdia Civil dóna la pitjor notícia a Pep Guardiola"