Citen a declarar a l'alcalde de La Nucia per vacunar-se de manera irregular

El primer edil està citat el pròxim 7 de juliol després de la denúncia de Fiscalia i acorden rebre declaració d'una dotzena de testimonis

Bernabé C.G Alcalde La Nucía

La titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 2 de la Vila Joiosa ha incoat diligències prèvies i ha citat a declarar com investigat el pròxim 7 de juliol a l'alcalde de La Nucia, Bernabé C.G., per vacunar-se presumptament de manera irregular contra el Covid-19 el passat 6 de gener en una residència geriàtrica d'eixa localitat.

La jutge atén així la petició recollida en la denúncia presentada per Fiscalia contra el primer edil per un presumpte delicte de suborn passiu impropi.

La instructora també ha acordat en el mateix acte, notificat hui a les parts, rebre declaració a una dotzena de testimonis -treballadors de la sanitat pública valenciana i de la pròpia residència- entre els dies 6 i 7 de juliol.

Així mateix, ha ordenat remetre un ofici a la residència de la tercera edat a fi que identifique a les persones que integren el personal d'infermeria que van administrar a l'investigat la primera dosi de la vacuna contra el coronavirus.

Finalment, la jutge ha demanat a la Direcció General de Salut Pública de la Conselleria de Sanitat Universal que l'informe de si l'investigat ha rebut la segona dosi i ha requerit a la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives perquè indique si l'Ajuntament de La Nucia té algun tipus de responsabilitat en la gestió o supervisió de l'activitat assistencial de la residència.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari