Les declaracions que la mare dels fills assassinats en Godella va fer a la Guàrdia Civil

Segons la seua versió, després d'haver matriculat el seu fill en l'escola «li havien robat l'ànima»
Gombau ha declarat «haver complit els desitjos de Déu» | Xarxes

 

'Espejo Público', del mitjà televisiu Antena 3, ha donat a conéixer part de la declaració que va fer Maria Gombau, la mare dels dos fills menors assassinats en Godella, València.

Segons el programa presentat per Susanna Griso, Gombau va dir als agents de la Guàrdia Civil que «traure-li la vida a Ichel i a Amiel era l'única manera de salvar les seues ànimes i salvar-me jo mateixa». També afig que, després d'haver matriculat el seu fill en l'escola, «li havien robat l'ànima».

  

Maria també va donar el seu testimoni dels fets: «Per a una mare com jo, això és fàcil de detectar. Estava més violent, més agressiu, s'enfrontava a mi, però el pitjor va ser quan em vaig donar compte que, encara sent xicotet, era capaç de controlar la meua voluntat, fea de mi el que volia».

I encara afegí que «va arribar a un punt en què també entrava en el meu cervell i dominava el meu pensament. En el cas de la meua filla, és una llàstima, però al cap de poc de temps de nàixer, li van robar l'ànima. Era un cos sense ànima. La que tenia en morir no és la mateixa que quan va nàixer». Va finalitzar la seua declaració diguent que Déu li havia ordenat que «practicara un ritual de purificació i jo vaig complir amb els seus desitjos».

Troben a Natalia Sánchez, la jove espanyola desapareguda en París

Natalia durant la seua estada a París | Instagram

 

Apareix Natalia Sánchez, la jove estudiant de la UAB que va desaparéixer en París fa una setmana. La Guàrdia Civil ha confirmat que el pare ha reconegut a la xica en un hospital de París. Pareix ser que una patrulla de la Policia francesa l'ha trobat desorientada caminant pel carrer i l'ha traslladada al centre mèdic en bon estat de salut. La família de Natalia ha demanat temps per a la seua intimitat i per a poder recuperar la calma, segons difonia per Twitter l'organització QSDGlobal, que ajuda a buscar persones desaparegudes.

A poc a poc, s'anaven coneixent detalls dels últims passos pegats per la xica abans de la seua desaparició. En les últimes hores, s'ha fet públic el testimoni del propietari del pis on vivia de lloguer.  Este home, italià de 42 anys, hauria explicat a 'La Vanguardia', just abans de testificar davant de la policia francesa, que el 2 de maig havia quedat amb ella per a que li tornara les claus però que finalment la xica no va acudir. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"DOLOR: Mor Clara, triatleta de 15 anys, en Alacant" "URGENT: Troben a Natalia, la jove espanyola desapareguda"