Demanen huit anys de presó per a l'acusat d'apunyalar el seu sogre en Borriana

La víctima va rebre dos ganivetades en el coll i una en l'esquena

La Secció Primera de l'Audiència Provincial jutjarà el pròxim dia 13 a les 10 hores, a un home de 34 anys, acusat d'apunyalar al seu sogre a ganivetades en el coll i l'esquena a Borriana. El processat està acusat d'un delicte de temptativa d'homicidi. La Fiscalia demana per a ell huit anys i sis mesos de presó per intentar matar al seu sogre i prendre-li doc posteriorment a una garrafa de gasolina que portava en la porta del domicili del ferit i la seua dona. Els fets es remunten a desembre de 2016 quan l'acusat a les 20.30 hores es va dirigir a casa dels seus sogres i amb ànim d'alterar-lo, lli va dir al seu sogre que l'anava a matar, segons assenyala l'escrit del Ministeri Fiscal. Quinze minuts després l'home va tornar a la casa portant un recipient de gasolina i diversos ganivets de cuina. Quan la parella va eixir de la casa, l'agressor va ferir l'home en el muscle amb una arma blanca, i tot seguit lli va clavar el ganivet en l'esquena, caient la víctima a terra. Quan aquest es va alçar, li va propinar dos punyalades més en el coll, causant-li múltiples ferides que li ha deixat cicatriu.

  

El va tornar a amenaçar
 

L'acusat li va dir que tornaria i el mataria, i durant l'enfrontament també va agredir la seua sogra sacsant-la i trencant-li la brusa. Seguidament va prendre-li foc al recipient amb gasolina que portava en la porta exterior de la casa, encara que sense provocar incendi en el domicili. La víctima, ferit, va acudir a la caserna de la Guàrdia Civil per a denunciar els fets. Els agents van avisar als serveis sanitaris per a que poguera ser atesa la víctima i van iniciar una investigació. Segons la Fiscalia, l'home havia consumit begudes alcohòliques en el moment dels fets. L'home que es torba en presó provisional, serà jutjat el pròxim dia 13 i es podria enfrontar a huit anys de presó.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Un home agredix sexualment a la seua cosina en una casa abandonada de Castelló" "Intervingudes més de mil plantes de marihuana en una operació antidroga a la Comunitat"