Demanen presó per abús sexual a José María, exconcursant de 'GH'

Dura indemnització també per a la productora del programa
José María s'enfronta a una pena de presó | Telecinco

Una volta ha acabat l'última edició de 'Gran Hermano VIP', la polèmica pel cas Carlota Prado seguix més actiu que mai i ara és la Fiscalia qui s'ha pronunciat sobre les seues sol·licituds, tot pels fets que van passar l'any 2017 a la casa de 'Gran Hermano'.

Esta sol·licitud seria molt desfavorable per a la cadena, però sobretot per a José María López, el presumpte autor dels fets i que seria el que li tocaria afrontar una pena de presó.

Indemnització econòmica i pena de presó

Una volta analitzats els fets, el Fiscal hauria demanat que la productora del programa, Zeppelin, abonara a la víctima una indemnització de 6.000 euros per danys morals. A demés, se li sumaria la dolorosa situació que va patir en mostrar-li les imàtgens explícites dels fets.

D'altra banda, José María hauria de complir dos anys i sis mesos de presó per haver comés estos fets, tot i sabent que ella es trobava semiinconscient. Ara caldrà vore què passa en el juí que s'ha de celebrar i els moviments que faran els advocats corresponents en referència a les exigències de la Fiscalia.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rescaten de sa casa a un home malalt en Requena" "La dura història de Rodrigo, l'home valencià de 77 anys tancat en una presó de Colòmbia"