Demanen 27 anys de presó per agredir sexualment a una xiqueta de 13 anys en Alberic

El xic de 23 anys també està acusat de suplantar la identitat de la menor en les xarxes socials
El xic està acusat d'agredir sexualment, maltractar i pegar a una menor de 13 anys | PIXABAY

 

Un xic de 23 anys està acusat d'agredir sexualment, maltractar, pegar i suplantar la identitat en xarxes socials de la seua parella, menor d'edat, en Alberic, en la comarca de la Ribera Alta (València).

 

L'acusat ha declarat este matí de dilluns 20 de gener davant d'un tribunal que la relació era consentida i que li havia demanat permís a la mare de la víctima. «Li vaig dir que era d'Alberic, que no fumava ni bevia ni em drogava i que volia estar amb la seua filla», ha explicat.

 

La relació entre el xic i la menor de 13 anys va començar en novembre del 2016 i no va durar més de dos mesos. Segons el fiscal, durant eixe temps l'acusat controlava totes les comunicacions i relacions de la menor, i la pressionava per a mantindre relacions sexuals. 

 

A demés, l'acusat va arribar a fer-se passar per la xiqueta en una xarxa social a través de les claus de la menor que havia obtingut a la força.I inclús no la deixava eixir amb les seues amigues ni que saludara a cap xic pel carrer. 

 

Demanen 27 anys de presó

El fiscal demana una pena de 27 anys de presó per un delicte d'agressió sexual, dos delictes de maltracte en l'àmbit de la violència de gènere, un delicte continuat de descobriment i revelació de secrets, dos delictes d'amenaces lleus, un delicte contra la integritat moral i altre de maltractament habitual.

 

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!