Denunciats dos homes per conducció temerària

Estes dos persones van publicar vídeos de la infracció en xarxes socials

La Guàrdia Civil de Tràfic ha denunciat dos conductors després de publicar-se en xarxes socials vídeos en els quals se'ls veia en plena conducció temerària, segons ha informat l'institut armat en un comunicat. Un d'ells va ser gravat en una rotonda en la carretera CV-401, sentit CV-500 El Saler i un altre en la zona exclosa al trànsit en l'interior d'una rotonda en l'N-332.

Agents del Grup d'Investigació i Anàlisi del Sector de Tràfic de la Guàrdia Civil de la Comunitat Valenciana han denunciat un home i una dona de 49 i 63 anys com a presumptes autors d'un delicte de conducció temerària, després de ser gravats en sengles vídeos i publicats recentment en les xarxes socials.

En un d'ells, un turisme va ser gravat circulant per sentit contrari a l'establit en una rotonda en la carretera CV-401, en sentit CV-500 El Saler. En el vídeo s'observa com l'infractor circulava darrere de tres vehicles i, en arribar a una rotonda, per a avançar-los, realitza una maniobra perillosa travessant una zona exclosa al trànsit, i incorporant-se en sentit contrari a l'establit.

També, es va publicar en les xarxes socials un altre vídeo en el qual un turisme va ser gravat circulant sobre la zona exclosa al trànsit en l'interior d'una rotonda en la carretera N-332.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor un home de 61 anys després de col·lidir la seua moto i un camió a Castelló" "Huit morts durant un tiroteig en un magatzem postal"