Denuncien a 12 persones per celebrar una festa d'aniversari en un jardí en Vinaròs

Va ser un veí qui va avisar a la policia
Hi havia 12 persones en el jardí | Policia Local de Vinaròs

 

Agents de la Policia Local de la localitat de Vinaròs, en la comarca del Baix Maestrat (Castelló), han denunciat a 12 persones per estar celebrant una festa d'aniversari en el jardí d'una casa particular a pesar de les restriccions de l'estat d'alarma decretat a causa del coronavirus.

 

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

 

Segons informa 'Mediterráneo', ha sigut un veí el que va avisar a la policia. Davant d'esta alerta, diferents agents policials que estaven fent faenes de vigilància i de control, van anar fins al lloc de l'incident i, quan van arribar, van vore que d'una casa eixia un gran soroll de música i en la porta hi havia diferents cotxes aparcats.

 

Immediatament, els agents van anar fins al jardí de la casa, a on es van trobar a diferents persones celebrant una festa d'aniversari. Ràpidament, la policia la van desmuntar i va posar una denúncia a tota la gent que estava reunida en la zona.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!