Desallotgen una altra discoteca del port d'Alacant amb 40 persones ballant en la pista

El local s'enfronta a una sanció greu de fins a 60.000 euros
Unes 40 persones estevn ballant sense respectar la distància | Cedida

La Policia d'Alacant ha tornat a desallotjar esta matinada de dijous una altra discoteca de la zona d'oci del port en comprovar que hi havia més de 40 persones ballant sense respectar les distàncies, algunes sense mascareta, i que la pista de ball estava habilitada amb gent pegada.

Després de l'avís d'un particular al 112, els agents han inspeccionat i han tancat el local durant la matinada, ja que els clients estaven a escassos centímetres els uns dels altres i molts sense fer ús de la mascareta obligatòria, ha informat la Regidoria de Seguretat.

Es tracta d'una intervenció conjunta de la Policia Nacional i Local d'Alacant després de la que l'establiment s'enfronta a una sanció greu de fins a 60.000 euros.

La intenció de l'Ajuntament és seguir intensificat la vigilància i els dispositius. «No permetrem cap comportament irresponsable, serem molt estrictes amb els qui incomplisquen la normativa de prevenció sanitària i de seguretat o tinguen comportaments irresponsables o insolidaris», ha assegurat el regidor de Seguretat, José Ramón González.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor ofegat en una platja de Castelló" "Atenció: Multes per 'reservar' espais en la platja de Calp"