Desallotjada una festa il·legal en una discoteca d'Elx

Quan la policia local va accedir a l'interior del local va descobrir que hi havia un sistema que alertava als clients de la seua presència policial


La Policia Local d'Elx ha desallotjat este dissabte 15 de maig, al voltant de les 21.25 hores, una discoteca que incomplia les mesures anticovid: distància social, aforament i màscares. Quan els agents van entrar van detectar que a l'interior també hi havia menors bevent alcohol, per la qual cosa van ser avisats efectius de la Unitat d'Establiments i Activitats (UEAC).


A més, la discoteca a Elx ha sigut denunciada per disposar d'un sistema que alertava als clients que hi havia a l'interior del local de l'arribada de la Policia per a una possible inspecció. Es creu que este mecanisme que activava llums roges a través d'un comandament a distància podria haver-se utilitzat en inspeccions anteriors.


Segons la Policia Local d'Elx, el comandament a distància s'accionava quan es detectava l'arribada dels agents il·licitans perquè els clients pogueren adoptar les mesures vigents per la pandèmia de coronavirus.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Registren l'edifici de Tabacalera a la recerca de proves per al Cas Azud" "Els bombers rescaten un home i el seu gos a una sèquia de Riola."