Desallotjat el Palau de Justícia de Dénia per moviments del terra en algunes dependències

Els bombers estan revisant a hores d'ara l'edifici
S'ha evacuat a les 13.00 hores | Denia.com

La jutgessa degana de Dénia, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), ha ordenat, poc després de les 13.00 hores del migdia d'este dilluns, el desallotjament del Palau de Justícia situat en esta localitat després de detectar-se moviments del terra en algunes de les dependències, i per l'existència d'algunes clivelles.

L'incident, que no ha causat danys personals, ha sigut comunicat immediatament a la Conselleria de Justícia i als bombers, que es troben a hores d'ara revisant l'edifici, tal com ha assenyalat un comunicat el TSJCV.

El desallotjament ha provocat la paralització d'alguns juís i altres actuacions processals que s'estaven fent en la seu en eixos moments. Els principals danys s'han registrat en dependències de Fiscalia, concretament en el sòl, a on s'han alçat diferents lloses. El palau judicial es troba en la Plaça Jaume I de Dénia i alberga entre altres servicis nou jutjats, la Fiscalia i el Registre Civil.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Amenaça i agredix al seu home amb una navalla en Gandia" "Un matrimoni d'ancians queden incomunicats en una masia per la neu en el Toro"