ÚLTIMA HORA

🚨😷 CORONAVIRUS: Confirmats 3 casos més en la Comunitat Valenciana

Desallotjats 30 veïns per l'incendi en un habitatge de Paterna que emmagatzemava tres bombones de butà

Els efectius de Bombers de Paterna, Burjassot i l'oficial de guàrdia que es van mobilitzar per extingir l'incendi
Desallotjats 30 veïns per l'incendi en un habitatge de Paterna que emmagatzemava tres bombones de butà | Consorci Provincial de Bombers de València

 

Un incendi declarat aquesta matinada en un habitatge de Paterna, a la comarca de l'Horta Sud, en la qual havia emmagatzemades tres bombona de butà, ha obligat a desallotjar 30 veïns, segons ha informat fonts del Consorci Provincial de Bombers.

   

El foc es va iniciar per causes que s'estan investigant al pati interior d'un habitatge en la qual hi havia tres bombones de butà en el carrer Sant Sebastià d'aquesta localitat de l'Horta Sud. Com a mesura de precaució es va procedir al desallotjament de 30 veïns. Fins al lloc es va mobilitzar una unitat de Servei Vital Bàsic (SVB) amb metge d'atenció primària i una unitat de Transport No Assistit (TNA), que van assistir a una dona de 41 anys per inhalació del fum.

  

Els efectius de Bombers de Paterna, Burjassot i l'oficial de guàrdia que es van mobilitzar van donar per controlat l'incendi als 3:51 hores, segons les mateixes fonts.

 

Últim cas d'incendi per una explosió per una bombona de gas

 

Agents de la Policia Local de Castelló juntament amb una dotació de Bombers Municipals, dos ambulàncies i diverses dotacions de la Policia Nacional van acudir la setmana passada fins a una estació de servei de repostaje de combustible situada a la Ciutat del Transport  d'esta ciutat de la comarca de la Plana Alta a causa d'una explosió d'una bombona de càmping gas que va provocar una persona ferida de pronòstic greu. Els fets s'han produït sobre les onze del matí quan el telèfon d'emergències 112 va rebre la telefonada de nombroses persones que alertaven que s'havia produït una explosió de gas dins d'una estació de servei situada al carrer Dinamarca. 

 

Quant als danys materials causats per l'esclat de la bombona de càmping gas i la metralla que ha generat, a més de l'estació de servei de combustible, que ha registrat danys en un dels seus sortidors, també han sofert desperfectes en la façana i en la seua porta d'accés a una nau industrial i a un establiment comercial. Finalment, una reguarda de Bombers Municipals varen supervisar l'estació de servei i els seus sortidors comprovant que no s'havia produït cap fugida de gas ni de combustible després de la deflagració.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!