Desmantellada una plantació de 300 plantes de marihuana en la Vall d'Uixó

Hi ha diversos detinguts
La Guàrdia Civil ha intervingut 300 plantes de cànnabis | Guàrdia Civil

 

Tres homes han sigut detinguts per la Guàrdia Civil a la Vall d'Uixó, a la Plana Baixa, en desmantellar-se una plantació d'unes 300 plantes de marihuana. Han sigut per tant arrestats com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i defraudació del fluid elèctric. L'operació es va iniciar dins dels serveis que té la Guàrdia Civil establits per a combatre el tràfic de substàncies estupefaents en la província. En concret, els agents van tindre coneixement que podia existir un cultiu de marihuana en una nau industrial de la Vall, i també en un domicili on es podrien estar cultivant estes substàncies en un cultiu d'interior.

  

  

Van iniciar per tant una investigació que els va portar a ubicar la nau i el dit domicili. Una vegada localitzats, els agents van entrar en els dos edificis i els van registrar. Van intervindre un total de 296 plantes i 300 brots de cànnabis, cinc pastilles de resina d'haixix, cinc botelles d'haixix i 120 grams de la mateixa substància, tant en porcions com premsada, així com diversos materials per a l'elaboració i el creixement de les substàncies. Els agents van detindre tres homes d'edats compreses entre els 25 i 30 anys com a suposats autors d'un delicte contra la salut pública i també de defraudació del fluid elèctric.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Incendi en una vivenda de Castelló" "El famós festival valencià que ha esgotat en menys de 15 minuts les seues primeres entrades"