Destrossen i pixen les figures del pessebre de Benissa

Encara no s'ha pogut identificar als autors dels fets
Moltes figures han quedat completament destrossades | Ajuntament de Benissa

El betlem de Benissa, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), ha sigut víctima d'actes vandàlics. Algú s'ha encarregat de trencar, foradar i pixar les peces del pessebre que se situa en la Sala del Consell, enfront de la biblioteca municipal.

Des de l'Ajuntament de Benissa han mostrat la seua repulsa per este atac en un comunicat i també ho han fet des de les seues xarxes socials. El portaveu del govern municipal, Jorge Ivars, ha assenyalat que «el betlem a grandària real és una de les accions que s'ha posat en marxa des del consistori amb l'objectiu de donar un impuls a les activitats nadalenques en Benissa».

Per això, ha mostrat la seua incomprensió per les destrosses, dient que «este acte no representa els autèntics valors del Nadal». Ivars ha acabat afirmant que «es tracta d'un atac intolerable d'aquells que no creuen en les nostres tradicions».

L'ajuntament ha posat els fets en coneixement de la Policia Local del municipi, ja que no s'ha pogut identificar a les persones responsables dels danys. A pesar d'açò, des de l'àrea de cultura s'està treballant per a incorporar noves peces al betlem de cara al pròxim any i reforçar les mesures de seguretat per a evitar nous atacs.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor un home en eixir-se'n de la carretera en Benijófar" "Deixa inconscient a una venedora de loteria i li furta la recaptació en Benidorm"