ARA MATEIXA

🔥 VÍDEO: Greu incendi forestal en Monòver

Detenen en un cèntric parc de València a un fugitiu alemany buscat per tràfic de drogues

Les informacions procedents de la policia federal alemanya indicava que es tractava d’una persona violenta i que podria anar armada

Agents de la Policia Nacional han detingut en un cèntric parc de València a un home de 40 anys i d'origen alemany el qual tenia en vigor una Ordre Europea de Detenció i Entrega dictada per Alamània per un presumpte delicte de tràfic de drogues. Tal com ha informat la Direcció Superior en un comunicat. La investigació va arrancar en setembre en tenir coneixement els policies que el sospitós podria estar en València després que les autoritats alemanyes dictaren l'ordre en març d'este any.

La investigació

La investigació va arrancar en setembre en tenir coneixement els policies que el sospitós podria estar en València després que les autoritats alemanyes dictaren l’ordre en març d’este any.

Les informacions procedents de la policia federal alemanya indicava que es tractava d’una persona violenta i que podria anar armada. A més a més, el sospitós ja havia aconseguit eludir a les forces de seguretat alemanyes en març.

Després de les indagacions, els agents descobriren que el pròfug podria trobar-se en la ciutat de València, amb la qual cosa establiren un dispositiu de vigilància en els voltants d’un cèntric parc que solia freqüentar el fugat fins a la seua detenció.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!