Detingut un fugitiu armat en fer-li un control de drogues en València

Portava una escopeta sense cap classe de documentació
El detingut tenia una escopeta en el maleter però cap documentació que acreditara permís d'armes | Policia Local València

 

Este dimecres de matinada, cap a les 00.45 hores, la Policia Local de València ha detingut a un home de 50 anys que tenia una ordre de busca i captura. La detenció es va fer efectiva quan una patrulla de control en l'avinguda de la Constitució va parar el cotxe a on anaven el detingut, com a conductor, i un altre ocupant.

En el control practicat per la policia, el conductor va donar positiu en substàncies estupefaents –concretament, coaïna i amfetamines– i, per eixe motiu, se'l va denunciar i se li va immobilitzar el cotxe. En la prova d'alcohol, no obstant, va donar negatiu. Quan li van registrar el vehicle, els agents van trobar una escopeta en el maleter. El detingut no va poder acreditar que tinguera llicència i documentació per a tinença d'armes, se'l va denunciar i se li va requisar.

Quant al copilot, se li va trobar una pistola elèctrica i un paquetet que, suposadament, contenia cocaïna i que també li va comportar una denúncia. Cap dels dos ocupants del cotxe portaven documentació per a acreditar-se i quan la policia els va demanar dades, van donar uns noms falsos. En eixe moment, i davant de les sospites dels agents, la Policia Local els va comprovar les empremtes dactilars i van descobrir que el conductor tenia una ordre de busca, detenció i «ingrés en la presó i antecedents per delictes molt greus», segons fonts policials.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"CASTELLÓ: Crema i s'afona un barco mentres pescava" "ÚLTIMA HORA: La decisió de Luis Enrique arran dels problemes de la seua filla"