Detenen a un home per estafar 9.000 euros a tres xiques pels seus servicis sexuals

El xic va dir a l'entitat bancària que li havien robat les targetes de crèdit
Euros | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut este dimarts en València a un xic de 30 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'estafa, després d'anul·lar 27 càrrecs de targeta que havia fet per a pagar a tres dones pels seus servicis sexuals, adduint que eren fraudulents. Una de les víctimes es va donar compte del frau en ser denegat l'últim càrrec.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies de la possible estafa d'un xic a tres dones amb les que va contactar sol·licitant els seus servicis durant tres mesos. Durant les investigacions, els agents van saber que el sospitós pagava eixes trobades amb dos targetes bancàries, tant físicament com telefònicament.

L'últim pagament de 356 euros, fet el dia 4 de març, la targeta va ser denegada, moment en el que les víctimes van comprovar els altres pagaments,  i van vore que tots ells havien sigut retornats pel titular.

Va dir que li havien robat les targetes

Seguint amb les investigacions, els policies van saber que el presumpte autor hauria retornat els pagaments al·legant a l'entitat bancària no reconéixer les operacions negant la seua participació en elles i que s'haurien fet de manera fraudulenta. Ascendint tots ells a la suma de 9.061 euros, corresponents de 27 càrrecs.

A conseqüència de les investigacions, els agents van vore que el sospitós havia notificat al banc que una de les targetes havia sigut robada el 28 de febrer i l'altra extraviada el 3 de juliol, però els investigadors van comprovar que no havia presentat cap denúncia, pel que va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'estafa. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Investiguen la mort d'una dona pel retard de l'ambulància en arribar en Alborache" "Destrossa 13 cotxes amb un martell en Elx"