Detenen el lladre violent que havia furtat en 3 municipis de la Plana

El delinqüent usa una arma blanca per a causar lesions a les víctimes
Un agressor, en una imatge d'arxiu | Youtube

 

La Guàrdia Civil ha detingut a un home com a suposat autor de tres robatoris amb violència i intimidació i lesions en diferents establiments de la Vall d'Alba, la Pobla Tornesa i Borriana, en les comarques de la Plana Alta i Baixa (Castelló) segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

 

Des de feia una setmana, concretament, des del 19 de juliol, la Guàrdia Civil venia investigant diferents delictes que van començar pel robatori amb intimidació amb arma blanca en un supermercat de la població de Borriana i van continuar amb dos atracaments en dos establiments públics en les localitats de Pobla Tornesa i la Vall d'Alba.

 

Per això, es va iniciar una operació a fi de poder identificar, localitzar i detindre a l'autor dels fets. Fruit de les investigacions realitzades pels Guàrdies Civils encarregats del cas, es va poder comprovar que es tractava d'una persona de nacionalitat espanyola amb una gran activitat delictiva en l'últim mes i que cobria el seu rostre per a dificultar la seua identificació.

 

Després de la localització de testimonis i l'ús d'altres tècniques d'investigació més complexes, els agents van poder detindre a un home de 41 anys com a suposat autor de tres robatoris amb violència i intimidació i lesions. Les diligències instruïdes, juntament amb el detingut, han sigut entregades al Jutjat d'Instrucció de Vila-real, que han ordenat el seu ingrés en la presó.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!