Lladre furta 500€ en l'oficina de Cajamar de Torreblanca

El lladre tenia amagada la pistola en una bossa que va apuntar cap als treballadors de la sucursal
Oficina de Cajamar en la localitat de Torreblanca, lloc a on es va produir l'atracament | Maps

 

Este divendres, cap a les 12.30 del migdia, s'ha produït un atracament en l'oficina bancària de Cajamar de Torreblanca, en la comarca de la Plana Alta (Castelló). L'oficina, situada en el carrer de Sant Antoni, estava tancada cap a les 13.00 hores i, segons han afirmat alguns testimonis que van passar per allí a eixes hores, la directora de la sucursal estava parlant amb agents de policia i feia mala cara.

Tal com ha avançat el diari 'Mediterráneo', cap al migdia, un home va entrar ahir a l'oficina i va amenaçar als treballadors amb una bossa en la mà en la que, segons afirmava, tenia una pistola. Segons fonts de la Guàrdia Civil, l'home de nacionalitat espanyola es va endur uns 500 euros i va fugir sense ferir ni retindre a ningú.

Ara per ara, els agents de l'ordre estan investigant el cas i encara no han trobat al lladre d'este robatori a plena llum del dia en la localitat de la Plana Alta.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ARA VALÈNCIA: Un ferit en un incendi en la fàbrica Grefusa d'Alzira" "VIDEO VALÈNCIA: Crema un camió en un accident en la V-21 en Meliana"