Detenen a un matrimoni per obligar a la seua nora a exercir la prostitució

L'home de la víctima també està implicat i està en busca
La víctima havia de pagar setmanalment al matrimoni | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut en Torrent, en l'Horta (València), a un matrimoni, de 45 i 47 anys, com a presumpte autor d'un delicte relatiu a la prostitució, després d'obligar la seua nora a exercir la prostitució. Al costat d'ells participava el seu fill i home de la víctima, que en el moment de la detenció no es trobava en Espanya.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies que una xica era obligada a exercir la prostitució tant en Espanya com en Alemanya per part del seu home i els pares d'este.

Durant les investigacions, els agents van saber que la jove havia d'entregar-li tots els diners que guanyava amb els seus servicis al seu home i si este no estava, li ho havia de donar a sa mare. A demés, pareix que els dos l'agredien físicament i l'amenaçaven.

Amenaçaven a la víctima en llevar-li la filla

La víctima era traslladada amb cotxe pel seu home al lloc a on havia d'exercir la prostitució, bé fora una casa particular o el carrer, i si este no estava, era el seu sogre el que l'acompanyava. La xica havia d'entregar-los diàriament la quantitat de 300 euros treballant de dilluns a divendres. Si no conseguia els citats diners, havia de treballar també el cap de setmana.

Continuant amb les investigacions, els agents van saber que la víctima era obligada a exercir la prostitució perquè si no ho feia el seu home i sogres l'amenaçaven amb llevar-li a la seua filla. 

Després d'estudiar el cas, els policies van conéixer la identitat dels sospitosos i que l'home de la víctima no es trobava en Espanya, pel que fins al moment ha sigut detingut el matrimoni com a presumpte autor d'un delicte relatiu a la prostitució.

Els detinguts, l'home amb numerosos antecedents policials, després de ser sentits en declaració van ser posats en llibertat, no sense abans ser advertits de l'obligació de comparéixer davant de l'autoritat judicial quan per a això foren requerits.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Conduïx un cotxe amb matrícula falsa en Alacant" "Cau una xarxa que promovia la immigració irregular en Espanya"