Ordenen detindre a un home acusat de matar a un pres en Picassent després de no presentar-se al juí

L'acusat hauria matat a colps a la víctima quan els dos estaven empresonats
Presó de Picassent | Google Maps

L'Audiència Provincial de València ha cursat una ordre per a detindre a un home que no s'ha presentat al juí a on s'anava a assentar en la banqueta davant un jurat popular acusat de matar a un pres en la presó de Picassent, a on els dos es trobaven interns.

L'acusat es trobava en llibertat provisional. Davant la seua incompareixença en el juí, la Fiscalia ha sol·licitat que se suspenguera i el president del tribunal ha cursat una ordre de detenció i ha demanat la seua posterior posada a la disposició del jurat per a la celebració de la vista, segons han confirmat fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

L'home està acusat d'assassinar a colps a un pres amb qui mantenia diferències quan els dos estaven interns en el centre de Picassent en abril de 2014.

Segons arreplega la qualificació provisional, l'home, presumptament, va assassinar a la víctima en la seua cel·la després de pegar-li colps en el cap amb uns tacs de fusta que s'utilitzen, com si foren peses, per a fer flexions, i pegar-li després fortes puntades. El juí ha quedat suspés fins que es conseguisca localitzar i detindre a l'acusat.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferit en eixir-se'n de la carretera en el Castillo de Villamalefa" "Ferit després de què un autobús de l'EMT xoque contra una marquesina en València"