Detinguda la víctima d'un atropellament per ocultar armes de guerra en sa casa en Sant Vicent del Raspeig

La persona que l'ha atropellat és l'exparella de la seua filla
Va atropellar de manera involuntària a esta persona per a conseguir fugir | Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a una persona de 39 anys d'edat que ocultava armes de guerra en sa casa arran d'alguns problemes en una relaci√≥ sentimental. L'arrestat va patir este dimecres un atropellament que li va causar lesions i els agents investiguen si el motiu d'este succ√©s √©s una disputa entre fam√≠lies.

Este dimecres, un xic es va personar en la Gu√†rdia Civil de Sant Vicent del Raspeig, en la comarca de l'Alacant√≥ (Alacant), i va confessar que acabava d'atropellar al seu exsogre, qui li perseguia en el seu cotxe i amb el que tenia problemes per haver acabat la seua relaci√≥ sentimental amb la seua parella, la filla de la v√≠ctima.

En haver succe√Įt els fets en demarcaci√≥ de la Policia Nacional, el Grup de Delinq√ľ√®ncia Violenta de la Brigada de Policia Judicial d'Alacant es va fer c√†rrec de la investigaci√≥ i com a primeres perquisicions van prendre declaraci√≥ al presumpte autor, segons ha indicat el cos en un comunicat.

El seu exsogre l'amenaça de mort

L'home va relatar que la fam√≠lia de la seua exparella li havia amena√ßat de mort en haver acabat la relaci√≥ i va detallar que el seu exsogre li havia perseguit en un cotxe, qui a dem√©s va arribar a traure-lo de la via colpejant-lo, per a despr√©s amena√ßar-li de mort amb una navalla.

Per aix√≤, es va vore obligat a eixir d'all√≠ a tota velocitat i va atropellar de manera involunt√†ria a esta persona per a conseguir fugir, personant-se en la Gu√†rdia Civil per a entregar-se. L'arrestat tamb√© ha indicat que la fam√≠lia de la seua exparella posse√Įa armes de foc, per aix√≤ temia per la seua vida.

Amb la finalitat d'evitar nous incidents, els agents de la Policia Nacional han desplegat un ampli dispositiu policial en el que s'han fet tres registres domiciliaris i han localitzat en un d'ells una pistola metralladora, considerada arma de guerra, a dem√©s d'una escopeta del calibre 12 amb la culata retallada les dos amb munici√≥ i destrals, espases, catanes i bats de beisbol.

Un altre detingut

En la casa a on es van localitzar les armes, el lloc de resid√®ncia de l'atropellat, va resultar detingut tamb√© la persona encarregada de custodiar-les, un xic de 20 anys d'edat.

Finalment, els agents han arrestat a la v√≠ctima de l'atropellament, acusat dels presumptes delictes d'amenaces greus i tinen√ßa il¬∑l√≠cita d'armes. En estos moments es troba ingressat a causa de les lesions produ√Įdes per l'accident.

De la mateixa manera, al xic que va atropellar a la v√≠ctima se li ha imputat un delicte de lesions greus i un delicte contra la seguretat vi√†ria. Els detinguts han sigut posats a la disposici√≥ del Jutjat d'Instrucci√≥ de Gu√†rdia de Sant Vicent del Raspeig i del Jutjat d'Instrucci√≥ de Gu√†rdia de la ciutat d'Alacant.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Arma de foc i set exemplars de fauna silvestre dissecats en el Baix Vinalopó" "Pillat camioner borratxo mentres transportava 100 mòbils en Alberic"