Tres detinguts en Vinaròs per robar el bolso a ancianes a l'eixida del supermercat

Els lladres vigilaven i seguien a les víctimes per a sostraure'ls la bossa de mà en diferents províncies
Esta banda es troba implicada en nou delictes de robatori | Pixabay

Efectius de la Guàrdia Civil han detingut en Vinaròs, en la comarca del Baix Maestrat (Castelló de la Plana) a tres persones, un home i dos dones, acusades de robar bosses de mà a dones d'edat avançada a l'eixida dels supermercats.

Segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat, la investigació es va iniciar el passat 6 d'octubre, quan una dona va denunciar davant la Guàrdia Civil que a l'eixida d'un hipermercat i després d'introduir la compra i deixar la bossa en el cotxe, se li va acostar un home dient-li que li havien caigut monedes en terra i una altra persona va aprofitar per a llevar-li la bossa de mà.

A partir d'eixa data i en dies posteriors es van fer una sèrie de furts, sent sempre les víctimes dones majors a les que vigilaven i seguien a l'eixida de supermercats o centres comercials per a posteriorment sostraure'ls el bolso pel mateix procediment i mètode de distracció.

Pillats 'in fraganti' en l'autopista AP-7

Les investigacions dutes a terme van donar com a resultat l'obtenció d'indicis sobre el possible cotxe usat pels autors i la participació d'almenys tres persones, un home i dos dones en la comissió d'estos fets.

A demés, les autoritats van poder comprovar que diferents fets similars s'havien produït en unes quantes poblacions de Castelló de la Plana i altres províncies.

Després de tindre coneixement d'un nou robatori el 18 de novembre en un centre comercial, els agents van localitzar als autors quan estos es dirigien cap a l'autopista AP-7 per la carretera N-232 del terme de Vinaròs.

Nou delictes per robatori

Les tres persones van ser detingudes i, després d'un registre exhaustiu del cotxe, a demés dels efectes furtats a la seua última víctima, van ser trobats altres pertanyents a diferents persones perjudicades d'altres fets similars.

Fins al moment s'ha pogut determinar la implicació de les tres persones detingudes en almenys nou delictes per robatori en la província de Castelló; Lleida; Tarragona; Màlaga; i Madrid.

A hores d'ara s'estan fent determinades indagacions a fi de comprovar la seua possible implicació en altres casos, donats els efectes que portaven i dels quals fins i tot no ha sigut possible determinar la seua procedència i propietat.

Els detinguts, juntament amb les diligències practicades, van ser posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció número 3 de Vinaròs.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Agarren a una persona per robar a punta de navalla en Alberic" "Dos ferides en l'incendi d'una casa en Alacant"