Detingut a Alfafar per vendre cotxes a nom d'uns altres per a no pagar impostos

La víctima va ser donat d'alta en la Seguretat Social i en l'Agència Estatal d'Administració Tributària sense el seu consentiment, com també es va descobrir que l'autor d'aquests fets va donar d'alta 4 vehicles a nom d'aquest jove

guàrdia civil

La Guàrdia Civil, en el marc de l'operació “SOULGLO”, ha detingut a un xic de 30 anys, de nacionalitat espanyola, per dos delictes de falsedat documental.

L'operació va començar el passat 31 de maig, quan poc temps abans la Guàrdia Civil d'Alfafar va recepcionar una denúncia en la qual a un jove de 21 anys, veí de la localitat, va ser donat d'alta en la Seguretat Social i en l'Agència Estatal d'Administració Tributària sense el seu consentiment. Igualment, es va descobrir que l'autor d'aquests també va donar d'alta 4 vehicles a nom d'aquest jove.

Dies després, una altra víctima, un jove de 30 anys, va interposar una denúncia, en les mateixes dependències, pels mateixos fets. Fruit de les investigacions, els agents van aconseguir revelar que l'autor va abusar de la confiança d'aquestes persones i els va fer signar diversos documents oficials. La fi de l'autor, era la compra i venda de vehicles, però mai al seu nom, d'aquesta manera evadia tots els impostos que corresponien a l'acte administratiu.

El passat 12 d'agost va ser detingut un xic de 30 anys, de nacionalitat espanyola, per dos delictes de falsedat documental. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Catarroja (València).

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari