Detingut per arrancar d'un mos un tros de l'orella d'un home i publicar un vídeo en les xarxes socials en Elx

L'arrestat ha tirat el tros d'orella de la víctima pel vàter
A demés es trobava greument consternat pels insults racistes que el presumpte agressor li deia | Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut en Elx, en la comarca del Baix Vinalop√≥ (Alacant), a un xic com a presumpte autor d'un delicte de lesions i un altre d'odi. Presumptament, l'arrestat va arrancar d'un mos un tros de l'orella a la v√≠ctima per a, posteriorment, pujar un v√≠deo en una coneguda xarxa social a on es mofava d'ella alhora que li deia insults racistes. En el moment de l'arrest, el presumpte autor ha indicat que havia llan√ßat l'orella pel v√†ter.

La investigaci√≥ va comen√ßar quan la v√≠ctima, d'origen senegal√©s i nacionalitat espanyola, va acudir a la comissaria de la Policia Nacional d'Elx per a sol¬∑licitar ajuda. En la seua den√ļncia va indicar als agents que havia patit una greu agressi√≥ f√≠sica per part d'una persona que li havia arrancat part de l'orella d'un mos. A dem√©s es trobava greument consternat pels insults racistes que el presumpte agressor li deia en un v√≠deo que havia publicat en Internet a on tamb√© es burlava d'ell.

Despr√©s d'algunes gestions, els agents han comprovat que el presumpte autor dels fets havia pujat el v√≠deo a una coneguda xarxa social mostrant, en una tovallola en sang, el tros d'orella arrancat alhora que es burlava i l'insultava amb motius racistes. A pesar de qu√® el v√≠deo ja havia sigut esborrat, els policies van conseguir recuperar-lo i constatar que ja havia sigut reprodu√Įt unes 1000 voltes.

Va tirar l'orella pel vàter

Este mateix dia, els agents localitzaven i detenien a l'autor dels fets com a presumpte autor d'un delicte de lesions i un altre d'odi. En el moment de l'arrest va indicar que s'havia desfet de l'orella després de tirar-la pel vàter.

Els policies han constatat que els implicats van comen√ßar la discussi√≥ dies arrere a trav√©s de la mateixa xarxa social, quan l'agredit va intentar mediar en una baralla amb un tercer. La seua intervenci√≥ el va convertir en v√≠ctima en comen√ßar a rebre insults i amenaces del presumpte autor.

El detingut, de 22 anys d'edat i nacionalitat espanyola, compta amb numeroses detencions anteriors i ja ha sigut posat a la disposici√≥ de l'autoritat judicial.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Multen a 11 persones en una capejada il·legal en Sagunt" "Extingit un incendi forestal declarat en Antella"